Η Εταιρεία μας

Η ΕΜΕΛΚΟ Α.Ε. εδρεύει στην Κρήτη και ειδικεύεται στην παραγωγή και προώθηση προϊόντων ελαιολάδου υψηλής ποιότητας από το 2002. Η τυποποίηση των προϊόντων μας πραγματοποιείται στο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας στο χωριό Αλάγνι στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Οι εσωτερικοί χώροι εργασίας είναι 2000τμ σε ανοιχτό χώρο 10.000τμ. Η παραγωγική μας ικανότητα αποτελείται από 3 γραμμές παραγωγής, 1 από γυάλινες φιάλες (2500-3000 φιάλες / h) και 2 από PET και δοχεία λευκοσίδηρο (5000 τεμάχια / ημέρα).

Με μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής και δεξαμενές 3500 τόνων, μπορούμε να καλύψουμε τις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας τα προϊόντα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από την IFS.

Σήμερα εξάγουμε σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, με τεράστια εμπειρία από την άποψη των αποστελλόμενων όγκων στην Κίνα, τη Ρωσία και την Ευρώπη.

Δείτε τις Πληροφορίες Εξαγωγών

Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να εξάγουμε σε περισσότερες από 15 χώρες παγκοσμίως, σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική (ΗΠΑ, Ρωσία, ΗΒ, Γερμανία, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, κλπ.).
Ελληνικα